תזונה
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- 9 תגובות
- גילת סיימון
- 3 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- 19 תגובות
- שירות הידען
- 4 תגובות
- דר. משה נחמני
- תגובה אחת
- אוניברסיטת בן גוריון
- אין תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- 26 תגובות
- יורם שורק
- 11 תגובות
- שירות הידען
- 3 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- 8 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- 8 תגובות
- אבי בליזובסקי
- 7 תגובות
- אבי בליזובסקי
- 46 תגובות
- אוניברסיטת בן גוריון
- 3 תגובות
- מכון ויצמן
- 5 תגובות
- דר. משה נחמני
- אין תגובות
- דר. משה נחמני
- 54 תגובות
- האגודה למלחמה בסרטן
- תגובה אחת
- הטכניון
- 21 תגובות
- האוניברסיטה העברית
- 3 תגובות
- גליליאו - מגזין המדע
- 15 תגובות
- Popular Science ישראל
- 16 תגובות
- רמי יושובייב
- 6 תגובות
- דר. משה נחמני
- תגובה אחת
- דר. משה נחמני
- 3 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- 2 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- 2 תגובות
- אבי בליזובסקי
- 4 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- 5 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- 15 תגובות
- אוניברסיטת אריאל
- תגובה אחת
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- אין תגובות
- מרית סלוין
- אין תגובות
- שירות הידען
- אין תגובות
- מרית סלוין
- אין תגובות
- שירות הידען
- אין תגובות
- אריה סתר
- תגובה אחת
- אבי בליזובסקי
- אין תגובות
מדענים מסין ומשוויץ חשפו את הקוד הגנטי של שניים מהסוגים הנפוצים ביותר של אורז. הערכה: ניתן יהיה לשפר את ההרכב התזונתי של האורז וכן את עמידותו בפני מחלות
- אבי בליזובסקי
- אין תגובות
- אבי בליזובסקי
- תגובה אחת