“חומצות שומניות ממשפחת אומגה 6 ובהן DGLA ” אומר פרופ’ הכהן “נחוצות בגוף כמרכיבי ממברנות של תאי מוח ובעלות חשיבות תזונתית במניעת מחלות ותופעות שונות”
“חומצות שומניות ממשפחת אומגה 6” אומר פרופ’ הכהן “נחוצות בגוף כמרכיבי ממברנות של תאי מוח ובעלות חשיבות תזונתית במניעת מחלות ותופעות שונות. DGLA היא אחת החומצות ממשפחה זו, המופיעה בטבע כחומר ביניים ביצור של חומרים אחרים ואינה מצטברת לריכוז משמעותי. מאחר וכך, אין כיום מקור להפקת החומצה וכתוצאה מכך כמעט ולא בוצע מחקר קליני בנושא, אף כי השפעותיה החיוביות ידועות.
צוות המחקר של פרופ’ הכהן כולל את פרופ’ סמי בוסיבא, פרופ’ אביגד וונשק, ד”ר אינה חוזין גולדברג ותלמיד המחקר פושקאר שרסטה.