הידען > תזונה
תזונה
- ד"ר רועי צזנה
- נובמבר 19, 2022
מדענים פיתחו שיטה להכפלת היבול השנתי מפעם לפעמיים, תוך שיפור תכונות באורז שיכולות להפוך אותו לפחות חלקית לצמח רב שנתי
- אוניברסיטת תל אביב
- יולי 16, 2022
- אין תגובות
מחקר גילה כי גברים שנמצאים בשמש אוכלים יותר
- אתר קול המדע - הקרן הלאומית למדע
- מאי 31, 2022
- 4 תגובות
היכולת לשרוד ללא מזון היא אחד ההישגים הגדולים של הביולוגיה שלנו – אבל איך היא פועלת?
- אוניברסיטת תל אביב
- אפריל 6, 2021
הנתון הזה החל להשתנות בתקופת האבן * עדויות לשינויים גנטיים והופעת כלי אבן ייחודיים לעיבוד צמחים הביאו את החוקרים למסקנה שהחל מלפני כ-85 אלף שנה באפריקה, והחל מלפני כ-40 אלף שנה באירופה ובאסיה, ניכרת עלייה הדרגתית בצריכה של מזון צמחי ושוני רב יותר של התזונה
- יורם שורק
- נובמבר 13, 2020
- 5 תגובות
- אבי בליזובסקי
- ספטמבר 12, 2020
- 5 תגובות
136.243.225.6
- יורם שורק
- מאי 14, 2020
- 3 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- אפריל 27, 2020
- 6 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- פברואר 20, 2020
- 6 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- ינואר 21, 2020
- 13 תגובות
- אתר המדע The Conversation
- ספטמבר 30, 2019
- 2 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- ספטמבר 28, 2019
- 40 תגובות
- אוניברסיטת בן גוריון
- אוגוסט 22, 2019
- 15 תגובות
- האוניברסיטה העברית
- יוני 25, 2019
- 4 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- מרץ 2, 2019
- 9 תגובות
- הטכניון
- דצמבר 20, 2018
- 4 תגובות
- שירות הידען
- דצמבר 6, 2018
- אין תגובות
- מכון ויצמן
- ספטמבר 8, 2018
- 8 תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- אוגוסט 17, 2018
- 3 תגובות
- דר. משה נחמני
- יוני 29, 2018
- אין תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- אפריל 6, 2018
- 7 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- אפריל 2, 2018
- 15 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- ינואר 13, 2018
- 4 תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- דצמבר 20, 2017
- אין תגובות
- שירות הידען
- נובמבר 17, 2017
- תגובה אחת