המבורגר מול סביבה
בדו"ח שהופץ על ידי המכון העולמי למשאבים (WRI report World Resources Institute), מתפרסמים נתונים על הנזק שגורם מנהג צליית הבשר שנפוץ בכל העולם
בדו"ח שהופץ על ידי המכון העולמי למשאבים (WRI report World Resources Institute), מתפרסמים נתונים על הנזק שגורם מנהג צליית הבשר שנפוץ בכל העולם
להלן תמצית רשימה באתר ה-BBC שנכתבה ע׳׳י סופיה גלר (Sophia Smith Galer).
בשר מלאכותי שייוצר במעבדה יחסוך את סבלן של מיליארדי חיות משק, אבל האם הוא גם יפחית את הנטל הסביבתי של תעשיית הבשר?
20 אחוז מהבשר שמיוצר בעולם נזרק לפח. כיצד ניתן לצמצם את הבזבוז הזה, שפוגע בבעלי החיים, בסביבה וגם בכיס שלנו?
החוקרים מציעים מלבד זאת גם לחנך את האוכלוסיה ולשפר את שרשרת האספקה של חמוצרי המזון בכלל ובשר בפרט, כדי להקטין את הבזבוז.
החוקרים מדדו את ההשקעה במשאבים סביבתיים לייצור מקור החלבון העיקרי עבור תושבי ארה"ב והתברר כי ייצור בשר בקר דורש שטחים גדולים פי 28 וכמויות מים
גידול בעלי חיים לבשר, בפרט מעלי הגירה כרוך בפליטת גזי חממה, חוקרים באוסטרליה מציעים פתרון להקטנת הנזק הסביבתי בלי לותר על מקור המזון העיקרי לאוכלוסיה
מדוע סטייקים אולי IN, אבל נקניקיות עדיין OUT
תזונה איכותית יותר איפשרה לנשים לגמול את ילדיהן מוקדם יותר מחלב אם. זה מצידו איפשר לנשים להוליד יותר ילדים במהלך תקופת הפוריות שלהן, דבר אשר
חוקרים בקנדה פיתחו חזיר "מהונדס" גנטית שהפרשותיו מכילות עד 65% פחות זרחן ובכך מקטינות מאוד את הנזק הסביבתי מגידולו
חוקרים פענחו את הקוד הגנטי של פרות, הדבר יכול להוביל ליצירת חלב באיכות גבוהה יותר ואף לשפוך אור חדש על בריאותם של בני-אדם ומשפחת הבקר
האם גידול בעלי חיים למזון בארצות מתפתחות הוא דבר טוב או רע לסביבה?