אכילת בשר

גידול בשר סינתטי במעבדה. איור: shutterstock

האם הבשר שיגודל במעבדה ידידותי לסביבה?

בחישוב צריכת הבשר השנים הבאות, ובשקלול השוני שבהשפעת הפליטות של הגזים פחמן דו-חמצני, מתאן ותחמוצות חנקן, רק במקרה היותר ״אופטימי״ תהיה ההשפעה הסביבתית של ייצור

עדר פרות באדמה היבשה של בורקינה פאסו. מתוך ויקיפדיה

פרות מחממות

פרות וכבשים רועות באחו היא תמונה יפה ויש שיאמרו טבעית, אלא שאליה וקוץ בה שכן פרות מגהקות וגיהוקן פולט גזי חממה. מעלי הגירה מגהקים  דו

תזונה פליאוליתית. המחשה: shutterstock

פני האדם אוכל הבשר

החוקרים בדקו את הנחתם כי אכילת בשר איפשרה את השינויים החזותיים שנתנו לאדם את פניו ע"י האכלת נסיינים בבשר ״מעובד״ בשיטות פליאוליתיות ומולם האכלת נסיינים

כבשים רועות באיזור ריברינה שבאוסטרליה, במהלך הבצורת של 2007. מתוך ויקיפדיה

ייצור בשר בפחות נזק לאטמוספירה

גידול בעלי חיים לבשר, בפרט מעלי הגירה כרוך בפליטת גזי חממה, חוקרים באוסטרליה מציעים פתרון להקטנת הנזק הסביבתי בלי לותר על מקור המזון העיקרי לאוכלוסיה

פיצה צמחונית (טבעונית יותר נכון כי אינה מכילה גבינה). צילום: shutterstock

יום ללא בשר?

לדאוג לרווחתם של בעלי חיים זה דבר אחד, להעלות אולי טיפה את המרכיב הצמחי יכול לעזור, אבל להפסיק בשר לגמרי – אין סיכוי

דילוג לתוכן