האם הבשר שיגודל במעבדה ידידותי לסביבה?
בחישוב צריכת הבשר השנים הבאות, ובשקלול השוני שבהשפעת הפליטות של הגזים פחמן דו-חמצני, מתאן ותחמוצות חנקן, רק במקרה היותר ״אופטימי״ תהיה ההשפעה הסביבתית של ייצור
בחישוב צריכת הבשר השנים הבאות, ובשקלול השוני שבהשפעת הפליטות של הגזים פחמן דו-חמצני, מתאן ותחמוצות חנקן, רק במקרה היותר ״אופטימי״ תהיה ההשפעה הסביבתית של ייצור
פרות וכבשים רועות באחו היא תמונה יפה ויש שיאמרו טבעית, אלא שאליה וקוץ בה שכן פרות מגהקות וגיהוקן פולט גזי חממה. מעלי הגירה מגהקים דו
אחרי שפורסמו מחקרים שמסבירים שפני האדם עוצבו ע"י ובעקבות אכילת בשר מעובד, מתפרסם ב-PNAS מחקר שמחזק את הטענות הסביבתיות והבריאותיות לזכות הצמחונות. בין היתר מומלץ
החוקרים בדקו את הנחתם כי אכילת בשר איפשרה את השינויים החזותיים שנתנו לאדם את פניו ע"י האכלת נסיינים בבשר ״מעובד״ בשיטות פליאוליתיות ומולם האכלת נסיינים
החוקרים מציעים מלבד זאת גם לחנך את האוכלוסיה ולשפר את שרשרת האספקה של חמוצרי המזון בכלל ובשר בפרט, כדי להקטין את הבזבוז.
החוקרים מדדו את ההשקעה במשאבים סביבתיים לייצור מקור החלבון העיקרי עבור תושבי ארה"ב והתברר כי ייצור בשר בקר דורש שטחים גדולים פי 28 וכמויות מים
הצורך לשמירת הסביבה והטבע נובע גם מאהבת חיות אבל כל מי שעוסק בנושא יודע כי אין בכך די, ולפעמים ״אהבת חיות״ מתנגשת עם שמירת הטבע.
גידול בעלי חיים לבשר, בפרט מעלי הגירה כרוך בפליטת גזי חממה, חוקרים באוסטרליה מציעים פתרון להקטנת הנזק הסביבתי בלי לותר על מקור המזון העיקרי לאוכלוסיה
לדאוג לרווחתם של בעלי חיים זה דבר אחד, להעלות אולי טיפה את המרכיב הצמחי יכול לעזור, אבל להפסיק בשר לגמרי – אין סיכוי
מדוע סטייקים אולי IN, אבל נקניקיות עדיין OUT
תזונה איכותית יותר איפשרה לנשים לגמול את ילדיהן מוקדם יותר מחלב אם. זה מצידו איפשר לנשים להוליד יותר ילדים במהלך תקופת הפוריות שלהן, דבר אשר