הידען > ייצור מזון
ייצור מזון
- דר. אסף רוזנטל
- 2 תגובות
על פי מחקר ראשוני, כבר עברנו את רוב גבולות ניצול המשאבים. משאבי העולם, כולל האקלים, המגוון הביולוגי, מערכות המים ומשאבי טבע אחרים, חרגו מגבולותיהם והגיעו לרמות קטסטרופליות. האם יש דרך
- דר. משה נחמני
- תגובה אחת
הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי
- ד"ר רועי צזנה
- אין תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- 39 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- 2 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- 12 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- 3 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- תגובה אחת
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- 18 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- אין תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- 15 תגובות