הידען > ייצור מזון
ייצור מזון
- דר. אסף רוזנטל
- יוני 10, 2023
- 2 תגובות
על פי מחקר ראשוני, כבר עברנו את רוב גבולות ניצול המשאבים. משאבי העולם, כולל האקלים, המגוון הביולוגי, מערכות המים ומשאבי טבע אחרים, חרגו מגבולותיהם והגיעו לרמות קטסטרופליות. האם יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו?
- דר. משה נחמני
- אוגוסט 19, 2020
- תגובה אחת
הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי מזון מזינים ואפילו לתוספי מזון
- ד"ר רועי צזנה
- אוקטובר 10, 2017
- אין תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- יולי 10, 2017
- 39 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- מרץ 22, 2017
- 2 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- מרץ 12, 2017
- 12 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- פברואר 6, 2017
- 3 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- פברואר 3, 2017
- תגובה אחת
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- ינואר 28, 2017
- 18 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- אוקטובר 25, 2016
- אין תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- דצמבר 10, 2015
- 15 תגובות