הידען > חלבון
				חלבון
- הטכניון
 - אין תגובות
 
					חוקרים בטכניון פיתחו שיטה חדשנית לייצור חלקיקים חיוניים שיכולים לשמש חיישנים ביולוגיים לעולמות המזון, הרפואה, מדעי הסביבה ועוד				
					- דר. משה נחמני
 - 2 תגובות
 
- דר. משה נחמני
 - אין תגובות
 
- אוניברסיטת תל אביב
 - תגובה אחת
 
- אוניברסיטת בן גוריון
 - תגובה אחת
 
- האוניברסיטה העברית
 - 4 תגובות
 
- דר. משה נחמני
 - תגובה אחת
 
- מכון ויצמן
 - תגובה אחת
 
- מכון ויצמן
 - תגובה אחת
 
- מכון ויצמן
 - 7 תגובות
 
- רמי יושובייב
 - 2 תגובות
 
- מכון ויצמן
 - תגובה אחת
 
- מכון ויצמן
 - אין תגובות