הידען > ייצור מזון
ייצור מזון
- דר. משה נחמני
- אוגוסט 19, 2020
- תגובה אחת
הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי מזון מזינים ואפילו לתוספי מזון
- ד"ר רועי צזנה
- אוקטובר 10, 2017
- אין תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- יולי 10, 2017
- 39 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- מרץ 22, 2017
- 2 תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- מרץ 12, 2017
- 12 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- פברואר 6, 2017
- 3 תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- פברואר 3, 2017
- תגובה אחת
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- ינואר 28, 2017
- 18 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- אוקטובר 25, 2016
- אין תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- דצמבר 10, 2015
- 15 תגובות