סיקור מקיף

שום

בצל ושום מטוגנים בחמאה.מתוך ויקיפדיה

ספיגת מתכות כבדות ע"י בצל ושום

חוקרי ביוטכנולוגיה מאוניברסיטת דלהי בהודו מסבירים כיצד ניתן להשתמש בפסולת שמקורה בעיבוד וניקוי של בצל ושום כחומר חלופי אפשרי להרחקת רכיבים רעילים מחומרים מזוהמים, כולל

כימאים מסבירים מדוע שום הינו ירק בריא

חוקרים רבים מאמינים כי התרכובת האורגנית אליצין (Allicin) –החומר המקנה לשום את ריחו וטעמו האופייניים – פועל כנוגד-החמצון הטוב ביותר הידוע

לוגו אתר הידען
דילוג לתוכן