עגבנייה בעור סלק: בריאה יותר, עמידה יותר, סגולה יותר
חוקרים ממכון ויצמן הצליחו לגרום לצמחי מאכל לייצר פיגמנטים של סלק – וכך לשפר את הערכים התזונתיים והעמידות שלהם
חוקרים ממכון ויצמן הצליחו לגרום לצמחי מאכל לייצר פיגמנטים של סלק – וכך לשפר את הערכים התזונתיים והעמידות שלהם
איך אפשר לייצר פירות וירקות המשלבים בין טעם משובח למראה נהדר?
פיתוח ישראלי חדש יעזור לכם לגדל פירות וירקות בבית ללא צורך בניסיון או בהבנה בחקלאות
התנובה הנמכרת במרכולים המודרניים נעשתה יפה ועמידה יותר אבל גם כמעט חסרת טעם וריח. המדענים יכולים כיום להחזירם – ללא שימוש בהנדסה גנטית.
מחקר מרמז כי אכילה של מזונות המכילים ניקוטין, אפילו בכמויות קטנות, כגון פלפלים ועגבניות, עשויה להפחית את הסיכון ללקות במחלת הפרקינסון.
כך עולה ממחקר של קבוצת חוקרים באוניברסיטת סטנפורד
החוקרים משווים את השטיפה בכלור עם הקרנה בקרינה מייננת, ומראים כי היא מסוגלת לקטול חיידקים ששטיפות אינן פוגעות בהם
החוקרים סרקו 67 מחקרים שמהם ניסו לבודד את השפעת נוגדי החמצון על המטופלים * לכל היותר הם יכולים לסייע לאנשים שאינם אוכלים מספיק פירות וירקות