הידען > התקופה הביזנטית
התקופה הביזנטית
- אבי בליזובסקי
- אוקטובר 11, 2021
- אין תגובות
ארכיאולוגים: "ייצרו כאן כ-2 מליון ליטרים של יין מדי שנה". אזור התעשייה הענק בן ה-1500 שנה, נחשף בחפירות ארכיאולוגיות של רשות העתיקות לפני הרחבת העיר, ביוזמת רשות מקרקעי ישראל
- אוניברסיטת חיפה
- אוקטובר 30, 2020
- תגובה אחת
תושבי הנגב הביזנטי השתמשו בגללים של צאן בכדי לדשן את השדות המוריקים. עם המעבר לתקופה האיסלאמית ותחילת קריסתן של ערי הנגב, גללי הצאן נערמים באשפות בכמויות כה רבות עד שיש צורך לשרוף אותם
- אבי בליזובסקי
- יולי 29, 2020
- אין תגובות
- אבי בליזובסקי
- ינואר 23, 2020
- אין תגובות
- שירות הידען
- אוקטובר 24, 2019
- אין תגובות
- שירות הידען
- דצמבר 11, 2018
- אין תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- נובמבר 22, 2018
- 2 תגובות
- דר. יחיעם שורק
- ספטמבר 7, 2018
- 10 תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- מרץ 22, 2018
- 3 תגובות
- שירות הידען
- פברואר 28, 2018
- אין תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- ינואר 13, 2018
- 7 תגובות
- שירות הידען
- דצמבר 22, 2017
- אין תגובות
- שירות הידען
- אוגוסט 26, 2017
- 6 תגובות
- שירות הידען
- יולי 16, 2015
- אין תגובות
- שירות הידען
- יוני 10, 2015
- אין תגובות
- שירות הידען
- דצמבר 24, 2014
- 3 תגובות
- שירות הידען
- ספטמבר 19, 2014
- אין תגובות
- שירות הידען
- אפריל 3, 2014
- אין תגובות
- שירות הידען
- פברואר 6, 2014
- 9 תגובות
- שירות הידען
- ינואר 9, 2014
- 2 תגובות
- שירות הידען
- מאי 13, 2013
- 3 תגובות
- אוניברסיטת חיפה
- יוני 15, 2010
- 3 תגובות
- שירות הידען
- דצמבר 3, 2008
- 3 תגובות