חיפוש
חיפוש
חלל ואסטרונומיה
אסטרופיסיקה
אסטרונומיה
מערכת השמש
משימות חלל
אדם בחלל
סביבה ואנרגיה
מדעי הסביבה – משבר האקלים
מדעי כדור-הארץ
סוגיות סביבתיות
אנרגיה
תחבורה
מחשוב וטכנולוגיה
מדעים מדויקים
מיחשוב ורובוטיקה
ננו-טק
טכנולוגיה צבאית
עתידנות
ביולוגיה ורפואה
אבולוציה וטבע
רפואה
גנטיקה
המוח
חברה והיסטוריה
מדע וחברה
היסטוריה
הספקן
מדע בדיוני
מדענים
מדע בישראל
מחקר ופיתוח בישראל
ביוטכנולוגיה בישראל
ישראל בחלל
התעשיות הבטחוניות
אקדמיה וחינוך
תפריט
חלל ואסטרונומיה
אסטרופיסיקה
אסטרונומיה
מערכת השמש
משימות חלל
אדם בחלל
סביבה ואנרגיה
מדעי הסביבה – משבר האקלים
מדעי כדור-הארץ
סוגיות סביבתיות
אנרגיה
תחבורה
מחשוב וטכנולוגיה
מדעים מדויקים
מיחשוב ורובוטיקה
ננו-טק
טכנולוגיה צבאית
עתידנות
ביולוגיה ורפואה
אבולוציה וטבע
רפואה
גנטיקה
המוח
חברה והיסטוריה
מדע וחברה
היסטוריה
הספקן
מדע בדיוני
מדענים
מדע בישראל
מחקר ופיתוח בישראל
ביוטכנולוגיה בישראל
ישראל בחלל
התעשיות הבטחוניות
אקדמיה וחינוך
סיקור מקיף
מצרים העתיקה
יציאת מצרים
ליקוי החמה של 8 באפריל 2024
מלחמה במזרח התיכון
הידען
>
עגבניה
עגבניה
קרן בארד לפיתוחים חקלאיים ארה”ב-ישראל מציינת 40 שנה להיווסדה
שירות הידען
מאי 27, 2020
אין תגובות
האם תאורת לד פוגמת באיכותן של עגבניות חממה?
דר. משה נחמני
דצמבר 24, 2015
אין תגובות
פוענחו רצפי הגנומים של העגבניה המתורבתת ושל עגבניית הבר
אבי בליזובסקי
יוני 12, 2012
5 תגובות
מדענים מהאוניברסיטה העברית ומארה”ב גילו גֶן בעגבנייה שמגדיל את יבול הצמח ב-60% ומשפר את איכותה
האוניברסיטה העברית
אפריל 7, 2010
תגובה אחת
מעריץ של הומר גידל “טומאקו”
מערכת אתר הידען
נובמבר 11, 2003
תגובה אחת
חלל ואסטרונומיה
סביבה ואנרגיה
מחשוב וטכנולוגיה
ביולוגיה ורפואה
חברה והיסטוריה
מדע בישראל
ראשי
אודות
צרו קשר
מדיניוות פרטיות
תנאי שימוש
חיפוש
חיפוש
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס