הידען > בשר מתורבת
בשר מתורבת
- הטכניון
- דצמבר 13, 2023
- אין תגובות
ההכרזה על בחירתה תתקיים בוועידה השנתית של האקדמיה שתיערך ביוני 2024 בצפון קרוליינה
- הטכניון
- אפריל 13, 2022
- 3 תגובות
מדובר בדיו ביולוגי המורכב משילוב של אלגינט מאצות ומחלבונים שבודדו מהצומח – סויה או אפונה. הוא מוזרק בתהליך ההדפסה ליצירת פיגומים מועשרי חלבון בגאומטריות שונות
- ד"ר רועי צזנה
- מרץ 20, 2022
ד"ר רועי צזנה ניסה לטעום את תחליף הבשר של רדיפיין מיט במסעדה בחיפה והוא מבשר על התקדמות נאה, אך עדיין לא מספקת בכל הנוגע לפער בין בשר מתורבת לבשר אמיתי אבל זו עדיין רק שאלה של זמן
- אבי בליזובסקי
- דצמבר 23, 2021
- 5 תגובות
- שירות הידען
- פברואר 13, 2021
- 2 תגובות
לאחרונה הצליחה Peace of Meat לגדל תאי עוף בביוריאקטור, שלב קריטי בפיתוח טכנולוגיית ייצור של מוצרים מתורבתים בהיקפים מסחריים, וצעד נוסף בהתקדמות קבוצת מיט-טק לפיתוח יכולת גידול תעשייתית של שומן עוף מתורבת
- אבי בליזובסקי
- דצמבר 9, 2020
- אין תגובות
מוצרים ראשונים צפויים כבר ב-2022
- הטכניון
- דצמבר 8, 2020
בשר מודפס, מקורות חלבון חלופיים, מזון מותאם אישית ותהליכי עיבוד חדשניים - כך ייראה עולם המזון בשנים הבאות על פי המומחים שהשתתפו בכנס הפדרציה האירופית למדע וטכנולוגיה של מזון, שהתקיים בהובלת הטכניון
- אבי בליזובסקי
- נובמבר 30, 2020
- 2 תגובות
הדפיסה תאי שומן מבקר וחומר מקשר, אשר גודלו ופותחו מתאי גזע במעבדות החברה
- אבי בליזובסקי
- אפריל 1, 2020
- 6 תגובות