Nature Microbiology

שלבי הכנת השוקולד מהפול ועד לקוביה. צילום: Mimi Chu Leung / אוניברסיטת נוטינגהאם

המדע הסודי שיכול לשנות את השוקולד לנצח

מחקר חדש מאוניברסיטת נוטינגהאם מציע להפוך את תהליך התססת פולי הקקאו מתהליך ספונטני לסטנדרט מדעי מבוקר – ולהבטיח שוקולד עקבי, איכותי ועשיר בטעמים בכל העולם
התמונה ממחישה את האינטראקציות המורכבות המתוארות בסיכום שלכם, ומציגה את הבחירות המורכבות שבקטריופאג'ים עושים בין תוקפנות לתרדמה בתוך הפונדקאים החיידקיים שלהם, המושפעים מאותות סביבתיים ומבריאות הפונדקאי. הדבר מייצג את המנגנונים המתוחכמים הפועלים באינטראקציות חיידקיות ונגיפיות כפי שנחשפו על ידי המחקר. קרדיט: אתר הידען באמצעות DALEE

איך נגיפים מחליטים אם להישאר ידידותיים?

כך עובד מנגנון קבלת ההחלטות של הנגיפים