תזונה ים תיכונית

שומן תוך בטני. המחשה: depositphotos.com

מחקר חדש חושף: הקשר בין שומן תוך-בטני לסיכון מטבולי

מחקר מקיף של אוניברסיטת בן-גוריון ושותפים בינלאומיים מצביע על החשיבות של הפחתת שומן תוך-בטני לשיפור הבריאות המטבולית, גם בירידה מתונה במשקל
צלחת תזונתית מומלצת; מבוססת על המשקל (בגרמים ליום לנפש) של כל קבוצת מזון מתוך סך הכול. מקור: עיבוד מוסד שמואל נאמן לנתוני משרד הבריאות – קשת המזון החדשה של ישראל

צלחת המזון הישראלית: מה נאכל ב-2050?

דו"ח חדש חושף מה כדאי שנאכל בעתיד, וכמה. ספוילר: אם אתם אוהבים סלט – אתם מסודרים