קירור

אגף מקררים בסופרמרקט N1 בקישנייב, מולדובה, המחשה: depositphotos.com 2011.

נוזל מלאכותי חדש העשוי לצמצם את הנזקים הסביבתיים של תעשיית הקירור

עורכי כתב העת המדעי Nature Communications בחרו במאמרם של חוקרי הטכניון כאחד המחקרים החשובים ביותר בתקופה האחרונה
החברה בחרה להתמקד במבנה העורקים של עלים ממשפחת הדו-פסיגיים ותכננה תבנית המחקה מבנה עורקים זה, זאת על מנת על מנת לשפר את ביצועי הקירור, להקטין את זמני המחזור, ולחסוך באנרגיה הדרושה ליצור יחידת פלסטיק בהדפסת תלת-ממד. אילוסטרציה: pixabay.

תלת ממד וביומימיקרי: חברת Harback

בגד. איור: PIXABAY.COM

ביגוד המקרר את הלובשים אותו

מימין: סאשה גרסטן, איתמר שני, לירון דוד מאסטר, ד"ר אדוארדס נרייביצ'יוס, איתי לברט ואלון הנסון.

מפגשים מן הסוג המולקולרי או – מפגשי פרודות

ה Jacquard loom המוצג במוזיאון המדע והתעשייה במנצ'סטר היה אחד המכשירים הראשונים שאפשר היה לתכנת.

עשרים השנים הבאות של המיקרו-שבבים

ד"ר איגור לובומירסקי.

חם, מתחמם, קפוא