נוגדי חימצון

אוכמניות. מתוך jumpstory

חומרים נוגדי חמצון מתוך אוכמניות ואפרסמון

הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי
עגבנייה. מקור: ויקימדיה / Manjithkaini.

למה לא לקלף עגבנייה

ירקות בשוק בכרתים. מתוך ויקיפדיה

‫המיתוס של נוגדי החִמצוּן / מלינדה וֶנֶר מויר‬

סצנה קוסמית עם DNA, כוכבים, ממיסים ומעגלי אטומים בזרימה אוראלית.

גלאי חדש ישמש GPS לגילוי תהליכי עקה חמצונית