הידען > נוגדי חימצון
נוגדי חימצון
- דר. משה נחמני
- אוגוסט 19, 2020
- תגובה אחת
הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי מזון מזינים ואפילו לתוספי מזון
- מכון ויצמן
- דצמבר 9, 2016
- 2 תגובות
- הטכניון
- ספטמבר 9, 2013
- אין תגובות
- סיינטיפיק אמריקן ישראל
- יוני 9, 2013
- 2 תגובות
- מכון ויצמן
- ינואר 20, 2011
- 3 תגובות
- אבי בליזובסקי
- ספטמבר 15, 2009
- אין תגובות
- האגודה למלחמה בסרטן
- אפריל 14, 2008
- אין תגובות