חדשנות חקלאית

בשנים האחרונות ישראל מייבאת כ-60 אחוז מצריכת העגבניות בחודשים שלאחר שיא הקיץ. שוק אוכל בתל אביב. המחשה: depositphotos.com

החיידק שמציל את הסלט

משבר האקלים והיקפי הייבוא הגדלים מאיימים על העגבנייה הישראלית. מחקר פורץ דרך מציע פתרון טבעי ויעיל: שימוש בחיידקים
סצנה קוסמית עם DNA, כוכבים, ממיסים ומעגלי אטומים בזרימה אוראלית.

לגדל מלפפונים על פסולת טקסטיל

צלחת תזונתית מומלצת; מבוססת על המשקל (בגרמים ליום לנפש) של כל קבוצת מזון מתוך סך הכול. מקור: עיבוד מוסד שמואל נאמן לנתוני משרד הבריאות – קשת המזון החדשה של ישראל

צלחת המזון הישראלית: מה נאכל ב-2050?

דו"ח חדש חושף מה כדאי שנאכל בעתיד, וכמה. ספוילר: אם אתם אוהבים סלט – אתם מסודרים