הידען > בשר מתורבת
בשר מתורבת
- האוניברסיטה העברית
- אין תגובות
צוות האוניברסיטה העברית ו-Believer Meats מראה חידוש תאִי ספונטני בתרביות בקר ללא סימני ממאירות, עם הפעלת טלומראז ו-PGC1α; פוטנציאל לקווי תאים יציבים וייצור בקנה מידה
- הטכניון
- אין תגובות
ההכרזה על בחירתה תתקיים בוועידה השנתית של האקדמיה שתיערך ביוני 2024 בצפון קרוליינה
- הטכניון
- 3 תגובות
מדובר בדיו ביולוגי המורכב משילוב של אלגינט מאצות ומחלבונים שבודדו מהצומח – סויה או אפונה. הוא מוזרק בתהליך ההדפסה ליצירת פיגומים מועשרי חלבון בגאומטריות שונות
- ד"ר רועי צזנה
ד"ר רועי צזנה ניסה לטעום את תחליף הבשר של רדיפיין מיט במסעדה בחיפה והוא מבשר על התקדמות נאה, אך עדיין לא מספקת בכל הנוגע לפער בין בשר מתורבת לבשר אמיתי
- אבי בליזובסקי
- 5 תגובות
- שירות הידען
- 2 תגובות
לאחרונה הצליחה Peace of Meat לגדל תאי עוף בביוריאקטור, שלב קריטי בפיתוח טכנולוגיית ייצור של מוצרים מתורבתים בהיקפים מסחריים, וצעד נוסף בהתקדמות קבוצת מיט-טק לפיתוח יכולת גידול תעשייתית של שומן
- אבי בליזובסקי
- אין תגובות
מוצרים ראשונים צפויים כבר ב-2022
- הטכניון
בשר מודפס, מקורות חלבון חלופיים, מזון מותאם אישית ותהליכי עיבוד חדשניים - כך ייראה עולם המזון בשנים הבאות על פי המומחים שהשתתפו בכנס הפדרציה האירופית למדע וטכנולוגיה של מזון, שהתקיים
- אבי בליזובסקי
- 2 תגובות
הדפיסה תאי שומן מבקר וחומר מקשר, אשר גודלו ופותחו מתאי גזע במעבדות החברה
- אבי בליזובסקי
- 6 תגובות