סיקור מקיף

הדפסה בתלת ממד

פרופ' אורי לזמס בכנס האיגוד האירופי למדע וטכנולוגיה של מזון EFFoST. באדיבות הטכניון

מזון למחשבה ומחשבות על מזון העתיד

בשר מודפס, מקורות חלבון חלופיים, מזון מותאם אישית ותהליכי עיבוד חדשניים – כך ייראה עולם המזון בשנים הבאות על פי המומחים שהשתתפו בכנס הפדרציה האירופית למדע וטכנולוגיה של מזון, שהתקיים בהובלת הטכניון

הדפסת רקמות בטכניון. צילום: ניצן זוהר, דוברות הטכניון

מרכז חדש להדפסת רקמות נחנך בטכניון

תחום הנדסת הרקמות עבר התפתחות מסחררת בעשורים האחרונים, והטכניון לקח חלק משמעותי במהפכה זו. בטכניון מפותחות רקמות מלאכותיות מורכבות ומדויקות המשפרות משמעותית את תהליך הקליטה

לוגו אתר הידען
דילוג לתוכן