בשר מתורבת

בשר מתורבת. איור: shutterstock

מיט-טק מדווחת על השלמת רכישת Peace Of Meat הבלגית

לאחרונה הצליחה Peace of Meat לגדל תאי עוף בביוריאקטור, שלב קריטי בפיתוח טכנולוגיית ייצור של מוצרים מתורבתים בהיקפים מסחריים, וצעד נוסף בהתקדמות קבוצת מיט-טק לפיתוח יכולת גידול תעשייתית של שומן עוף מתורבת

פרופ' אורי לזמס בכנס האיגוד האירופי למדע וטכנולוגיה של מזון EFFoST. באדיבות הטכניון

מזון למחשבה ומחשבות על מזון העתיד

בשר מודפס, מקורות חלבון חלופיים, מזון מותאם אישית ותהליכי עיבוד חדשניים – כך ייראה עולם המזון בשנים הבאות על פי המומחים שהשתתפו בכנס הפדרציה האירופית למדע וטכנולוגיה של מזון, שהתקיים בהובלת הטכניון

בשר מטוגן ואפוי השוואה בין בשר רגיל למתורבת. תמונה מתוך המאמר

סטייק ללא שחיטה

מאמר שהתפרסם בכתב העת Nature Food מציג פריצת דרך בייצור בשר מתורבת מחוץ לגופו של בעל החיים: שימוש בחלבוני סויה זמינים ויעילים כלכלית לתיעוש כפיגומים

דילוג לתוכן