פיתוח זנים

צלחת תזונתית מומלצת; מבוססת על המשקל (בגרמים ליום לנפש) של כל קבוצת מזון מתוך סך הכול. מקור: עיבוד מוסד שמואל נאמן לנתוני משרד הבריאות – קשת המזון החדשה של ישראל

צלחת המזון הישראלית: מה נאכל ב-2050?

דו"ח חדש חושף מה כדאי שנאכל בעתיד, וכמה. ספוילר: אם אתם אוהבים סלט – אתם מסודרים
ייחור. באדיבות החוקרים, אוניברסיטת תל אביב

מה משפר את תהליך הייחור של צמחים שנחשב קריטי בחקלאות?

חוקרים גילו דרך לייעל משמעותית את תהליך ההשרשה בתהליך השיבוט הגנטי הטבעי של צמחים