סיקור מקיף

ייצור מזון

על פי מחקר ראשוני, כבר עברנו את רוב גבולות ניצול המשאבים. משאבי העולם, כולל האקלים, המגוון הביולוגי, מערכות המים ומשאבי טבע אחרים, חרגו מגבולותיהם והגיעו לרמות קטסטרופליות. האם יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו?
הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי מזון מזינים ואפילו לתוספי מזון
לוגו אתר הידען
חיפוש