הידען > בשר סינתטי
בשר סינתטי
- אבי בליזובסקי
- נובמבר 8, 2022
- תגובה אחת
חלבוני ביצה אלטרנטיביים ללא תרנגולות, בדיקת חיי מדף של תוצרת חקלאית להפחתת פסולות, חומרים חדשים להגנת הצומח בחקלאות, שימוש במיצליום פטריות כתחליף בשר במוצרי מזון ועוד - חברות אגרי ופודטק ממכון המחקר מיגל הציגו בשבוע האגרי-פודטק הישראלי
- הטכניון
- נובמבר 25, 2020
- אין תגובות
- שירות הידען
- אוקטובר 4, 2019
- אין תגובות
- דר. אסף רוזנטל
- יולי 14, 2019
- 9 תגובות
- זווית- סוכנות ידיעות למדע ולסביבה
- נובמבר 16, 2016
- 2 תגובות
- איתי נבו, עורך אתר מכון דוידסון
- ינואר 2, 2015
- 4 תגובות
- אבי בליזובסקי
- אוגוסט 6, 2013
- 5 תגובות
- ד"ר רועי צזנה
- פברואר 22, 2012
- 8 תגובות